Дома Тагови секој заб е поврзан со 1 орган

Таг: секој заб е поврзан со 1 орган

Секој заб ви најавува проблем со некој орган – еве како...

Забите се цврсти структури, сместени во забни јамички (алвеоли) на горната и долната вилица од устата. Во дигестијата учествуваат со механичкото ситнење на храната,...