Дома Тагови психолог Михаил Лабковски

Таг: психолог Михаил Лабковски

Кога мајката ќе си го истепа детето, еве што се случува:...

Ако ќотекот беше добар - немаше да излезе од рајот, туку ќе си останеше таму - велат детските психолози. Рускиот психолог со пракса од 30...

Не превртувај со очите – прочитај! Тепаното дете во животот има...

Со секој удар им се запечатува судбината. Насилството врз децата и шамарот како “воспитна” мерка и денес се присутни. На овој проблем укажува рускиот психолог...