Дома Тагови проф.д-р Јован Туцаков

Таг: проф.д-р Јован Туцаков

Лекување со лук и сланина: Луѓето што живеат на планина откриваат...

Маслинов лист, Седефче (Рута), имела и лук и ден денес се користат како народни лекови за лекување на артериосклероза, несвестица, проблеми со срцето и...