Дома Тагови прочистување на крвта

Таг: прочистување на крвта

Чајот од пиреј најдобро ги чисти крвните садови од наслаги и...

Пирејот е повеќегодишно жилаво растение, високо до 1 метар со долги тенки и плоснати листови со зелена боја, а цветовите се сместени во класови. Коренот...