Дома Тагови прочистување на артерии

Таг: прочистување на артерии

За малку ќе го напуштев овој свет од срцев удар поради...

Артеросклерозата е болест која настапува поради затнување на артериите со масти и оштетување на нивните ѕидови. Тоа затнување го спречува нормалниот проток на крвта, поради...