Дома Тагови правила за здрав живот

Таг: правила за здрав живот

Револуционерна диета 5:2: План кој може да ви го промени животот

Многу антички народни лекови се покажале како многу ефикасни, а постот е меѓу методите со најсилен ефект за обновување на матичните клетки. Истражувањата покажуваат...

Правете по 100 клекнувања ако сакате да живеете 100 години –...

Најдобриот одмор е промена на активностите - за да одморите од една задача, започнете со вршење на некоја друга, вели д-р Углов. Системот од секојдневни...

Лековити рецепти од човек кој доживеа 114 години –тајната на долговечноста...

Човекот кој доживеа 114 години постојано и несебично ги делеше своите совети за начин на живеење, а особено на исхраната. Според него тајната на...

Биохемичарката Марва Вагаршаковна (84): Сите болести доаѓаат директно од цревата

Марва дава едноставни правила кои треба да ги следите за да имате здраво тело и бистар ум. Руската биохемичарка Марва Вагаршаковна Огањан зад себе...