Дома Тагови појадок за жени

Таг: појадок за жени

ДОКТОР ЕМИР СОЛАКОВИЌ: Жената мора да го јаде ова секое утро...

ДОКТОР ЕМИР СОЛАКОВИЌ: Жената мора да го јаде ова секое утро за да биде здрава и слаба. Појадок кој не се заменува со ниедна...

Д-р Солаковиќ: За да биде здрава и вита, секое утро жената...

Докторите кои се волни преку едноставни совети да им помогнат на луѓето, честопати се гости во емисии каде на „пластичен“ начин ги објаснуваат здравствените...