Дома Тагови подобра функција на мозок

Таг: подобра функција на мозок

81 годишен невролог после 3000 операции открива: Ова е смрт за...

Константниот тренинг е неопходен. Кога станува збор за хирургијата, неврохирургијата зазема второ место според сложеноста, веднаш после кардиохирургијата. До операција на мозок најчесто доаѓа поради повреди,...

Кога ќе ја изедете оваа смеса ќе станете како супермен –...

Кога ќе ја изедете оваа смеса, функцијата на целиот мозок значително се подобрува: најсилниот природен лек осмислен досега! Го подобрува памтењето за 80%, ги...