Дома Тагови Петар Дунов

Таг: Петар Дунов

Диетата со јаболка и ореви бескомпромисно ги топи мастите, се комбинира...

Препорачана според филозофот Петар Дунов – диета со јаболка и ореви. Диетата со јаболка и ореви бескомпромисно се справува со натрупаните масни наслаги. Режимот на...