Дома Тагови нектарина

Таг: нектарина

Дали знаете што се случува кога со медот ќе испиете и...

Добро се познати придобивките од медот, но малкумина знаат за здравите придобивки од водата со мед. Нектарината или медовината (напиток од мед и вода) одамна...