Дома Тагови Мевлем за топење на салото

Таг: Мевлем за топење на салото

Малку ќе дувкате додека го јадете, но според докторката ќе топите...

Д-р Ирина Стефановска е познат руски лекар, фитотерапевт и диетолог. Во програмата за здрав живот на Руската телевизија, Д-р Стефановска вели: "Благодарение на овој рецепт,...