Дома Тагови мешавина од слаткарче мед и бадеми

Таг: мешавина од слаткарче мед и бадеми

ЛЕК ЗА БЕЛИ ДРОБОВИ СО СЛАТКАРЧЕ: Прочистува, лекува, регенерира

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешки болести со слаткарче. Слаткарчето е потценета билка и малку заборавена...

Уникатен рецепт за лекување на најтешки болести од 400 г мед,...

Ова е уникатниот рецепт на народниот лекар Петар Димков за лекување на тумори, прочистување на крвта и други тешки болести. Според докторот, слаткарчето е потценета...