Дома Тагови лути пиперки

Таг: лути пиперки

ЛУТОТО Е ЗДРАВО-КЛУЧ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Ја намалува бoлката, го регулира...

Лутите пиперки се плод на тропска грмушка од родот Capsicum. Растението е високо до 1 метар и има разгрането стебло, бели или белузлави цветови...

Неверојатно е она што се случува кога ќе ставите лута пиперка...

Ќе се согласите, ова е необична, но особено мудра досетка. Експертите велат дека е добро повремено и умерено да се консумираат лутите пиперки, бидејќи...