Дома Тагови лист од костен

Таг: лист од костен

Дознајте зошто костенот е добар за вашето здравје. Бонус-рецепт за слатко!

Плодот на костенот (Castanea sativa L.) има црвенкастокафеава боја и мазна површина. Расте во внатрешноста на боцкавата кора која распукува во есен кога плодот...