Дома Тагови леукоцити

Таг: леукоцити

Научете да ја толкувате вашата крвна слика, што значат моноцити, леукоцити,...

Рутинската крвна анализа и анализата на урина е основна дијагностичка метода во секоја здравствена установа, но и добар и брз скрининг метод кој дава...

Резултати од крвна слика: Што значат покачени гранулоцити, моноцити, леукоцити…

Нашето тело е неверојатен организам. Во него постојат клетки кои не бранат од штетните организми, кои ни разнесуваат кислород во сите делови од телото,...