Дома Тагови лек со суви смокви и слез

Таг: лек со суви смокви и слез

Лек од слез, лушпи од бадем и суви смокви – најдобар...

Лек од лушпи од бадем, слез и суви смокви – најдобар лек за смирување на кашлицата после прележан вирус. После прележан грип или вироза,...