Дома Тагови крвна група Д

Таг: крвна група Д

Со нејзината крв спасила луѓе болни од рак, бебиња и пензионери...

Су Олдс (52) од Корнвал, Англија, дава крв на секои 16 седмици. До сега, тоа го направила 46 пати. Причина за тоа е дека...