Дома Тагови како го излечив шеќерот

Таг: како го излечив шеќерот

Paдолина: Шеќерот ми беше многу висок после xeмoтepaпиjaтa, а со овој...

Рецепт на Радолина од каналот „Радолина Рецепти за Здравје“. Радолина го сподели искуство: „Во бор бата против ра-кот преминав на вегански и вегетаријански начин...