Дома Тагови како да се ослабат листовите од нозете

Таг: како да се ослабат листовите од нозете

За 7 дена намалете го обемот на вашите листови за 2...

Пред да започнете со вежбање, првиот ден измерете го обемот на листовите од двете ваши нозе и забележете го. На тој начин ќе можете...