Дома Тагови како да бидете здрави во староста

Таг: како да бидете здрави во староста

Староста е убава и здрава доколку знаете како да се грижите...

Новинарката Ребека Платини била воодушевена од убавината на Французинките, особено на оние над 50 години. Потоа дошла до идеја и напишала книга: „Лекции за...

ПРОФ. ХРИСТО МЕРМЕРСКИ: Ако жената сака да ослабе и да биде...

Професорот Христо Мермерски е бугарски генетичар и исцелител, автор на десетина книги и предавач на над 200 универзитети низ целиот свет. Овој професор тврди...