Дома Тагови јаболка петровки

Таг: јаболка петровки

Секој ден јадете по три јаболка и секоја недела топете по...

Ова овошје треба да се јаде секој ден пред да појадувате, ручате, вечерате...Јадењето на едно јаболко во денот помага да останете здрави, а три...

Најздравите и најлековитите јаболка се ПЕТРОВКИТЕ – ако ги имате, не...

Петровките го штитат срцето и белите дробови, го чуваат црниот дроб и видот, спречуваат напади на астма. Мирисните плодови на јаболката петровки за многумина се...