Дома Тагови Хигромом

Таг: Хигромом

ОПАСНО: Ако имате ваков израсток на раката веднаш одете на лекар

Кога на раката, дланката, прстите или на рачниот зглоб ќе се појават чудни израстоци или отоци или нешто слично, обично си мислиме дека тоа...