Дома Тагови губиток на мирис

Таг: губиток на мирис

Нов симптом на корона вирус, се јавува кај младите, а докторите...

Обратете внимание. Наглиот престанок на осетот за мирис, познат како аносмија, се појавил кај неколку пациенти кои имале многу благи симптоми, а тестот им бил...

Колку и да внимавате и да сте здрави, ако ви се...

Смртта е нешто што сите нè очекува – без разлика на тоа колку сме здрави, колку добро сме јаделе и сме имале добар стил...