Дома Тагови греана ракија за настинки

Таг: греана ракија за настинки

Не знаеме што е доктор: Штом започнат настинките, сите пиеме од...

За читателите на НМД.мк рецептот го сподели Зорица Зикова. „Јас почесто имам бронхит и многу кашлам. Еднаш се случи да бидам на гости кај...

Ние не знаеме што е доктор: Штом започнат настинките, цела фамилија...

Рецепт: Зорица Зикова Јас почесто имам бронхит и многу кашлам. Еднаш се случи да бидам на гости кај сосетката, па кога таа слушна како кашлам,...