Дома Тагови ферментиран бозел

Таг: ферментиран бозел

Бобинки од бозел – лек за имунитет, бронхитис, проблеми со дишни...

Фотографија и рецепт на Милка Стојанов Ова е првата тегла со бобинки од зрел бозел. Ќе направам уште 3, тоа е количината која ми е...