Дома Тагови етерично масло од портокал

Таг: етерично масло од портокал

Кога ќе го прочитате ова, повеќе никогаш нема да ја фрлате...

Обично портокалите ги лупиме, пулпата ја јадеме а кората ја фрламе. Меѓутоа, кората од портокалите имаат повеќе својства и корист отколку што може тоа да...