Дома Тагови Драган Страшеноски

Таг: Драган Страшеноски

КОМБУХА: 14 години ја одгледувам габата и уживам во волшебниот напиток...

Фотографија и рецепт, пишува: Драган Страшеноски Рецептот за приготвување на кабата КОМБУХА беше објавен од нашиот почитуван Драган Страшеноски во нашата и ваша група НМД...