Дома Тагови домати и лук за зимница

Таг: домати и лук за зимница

Доматите вака ги приготвувам од октомври до јануари, и имам преку...

Вкусна зимница која ја имам преку цела година во големи количини. Бидејќи кај нас домати има во секое време можете да си ја правите...

ДОМАТИ ЗА ЗИМНИЦА ВО СНЕЖНИ ТЕГЛИ – толку е вкусно, што...

ДОМАТИ ЗА ЗИМНИЦА ВО СНЕЖНИ ТЕГЛИ - толку е вкусно што постојано ќе го правите. Рецепт на Тања од каналот Мојата Кујна - Тања....