Дома Тагови доета од 3 дена

Таг: доета од 3 дена

Диета со јогурт во различни комбинации: за само 3 дена губите...

Јогурт диетата се нарекува уште и диета за вработени, бидејќи е многу лесно да се држи и секогаш дава ефект. Се појадува и вечера...