Дома Тагови д-р Углов

Таг: д-р Углов

Секој од нас има две срца, едното е во градниот кош,...

Познатиот руски лекар Бубновски тврди дека добрите вени и силните нозе ја олеснуваат работата на срцето Добро е познато дека кардиоваскуларниот систем го опфаќа не...

Правете по 100 клекнувања ако сакате да живеете 100 години –...

Најдобриот одмор е промена на активностите - за да одморите од една задача, започнете со вршење на некоја друга, вели д-р Углов. Системот од секојдневни...