Дома Тагови Д-р Панче Караѓозов

Таг: Д-р Панче Караѓозов

Алкалоид ја проширува програмата за практиканство и во средните училишта

По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, „Алкалоид АД Скопје“одлучи соработката од овој вид да...