Дома Тагови д-р Јаспер Хулшер

Таг: д-р Јаспер Хулшер

ДОКТОР ФИЗИЈАТАР: Оваа вежба за болно рамо има 98% успех

Јаспер Хулшер е квалификуван физиотерапевт кој има создадено уникатни протоколи за третман на мускулно-скелетни заболувања, кој своето знаење го комбинира со стекнатото искуство, па...