Дома Тагови д-р Брус Ајлвард

Таг: д-р Брус Ајлвард

Дали пандемијата со коронавирусот некогаш ќе заврши? Еве што вели најдобриот...

Познатиот епидемиолог д-р Брус Ајлвард од Канада е еден од постарите советници на генералниот директор на Светската Здравствена Организација задолжен за борба против пандемијата на коронавирусот. Тој веќе има...