Дома Тагови чили пиперки

Таг: чили пиперки

ЛУТОТО Е ЗДРАВО-КЛУЧ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Ја намалува бoлката, го регулира...

Лутите пиперки се плод на тропска грмушка од родот Capsicum. Растението е високо до 1 метар и има разгрането стебло, бели или белузлави цветови...