Дома Тагови чешма

Таг: чешма

Шокантно – оваа хемикалија се наоѓа во водата и не дебелее

Хемикалиите го спречуваат нормалниот развој и рамнотежата на метаболизмот на липидите, што може да доведе до дебелина. Тие имаат сличен ефект врз телото како и...