Дома Тагови чај за подобро учење

Таг: чај за подобро учење

За сите кои имаат потешкотии со учењето и концентрацијата – МЕМОРИ...

Рецепт и објаснување – билкарот Мартин Најдовски (за повеќе детали обратете се на неговата страница Лилма). Чајната мешавина е одлична за ученици и студенти кои...