Дома Тагови чај од пиреј

Таг: чај од пиреј

Вера никогаш не била на лекар и ништо не ја боли...

Вера Хрусталева вели дека никогаш никаква болест немала и дека не потрошила ниедна паричка за некаков лек од аптека, ниту некогаш се пожалила на...

Вера никогаш не била на лекар и ништо не ја боли...

Вера Хрусталева вели дека никогаш никаква болест немала и дека не потрошила ниедна паричка за некаков лек од аптека, ниту некогаш се пожалила на...

Чајот од пиреј најдобро ги чисти крвните садови од наслаги и...

Пирејот е повеќегодишно жилаво растение, високо до 1 метар со долги тенки и плоснати листови со зелена боја, а цветовите се сместени во класови. Коренот...

Оваа тревка ми стопи огромен миом на матката за само 1...

Дијана Поповиќ од Добој, после првата бременост се соочила со многу непријатни симптоми, но и честа женска тегоба, за која лекарите и предлагале операција....