Дома Тагови бронхијална астма

Таг: бронхијална астма

Д-Р НЕСТОРОВИЌ: Станавме премногу чисти, а како резултат добиваме pеcпиpатоpни болести

Кога станува збор за здравјето на децата, секој родител има нешто различно да каже. Заедничко за сите нив се овие познати респираторни инфекции -...

Чајот од оригано и сирупот од кромид беа лекот за ќерка...

Здраво, јас сум Радмила и со вас сакам да споделам една приказна. Мојата ќерка Кристина уште додека беше многу мала и се јавија респираторни...

Лек за алергија на полен според билкарот Мартин Најдовски

Алергија е преосетливост на некои супстанции кои ги вдишуваме, доаѓаме во контакт со нив или ги внесуваме преку храна, додека алергиската реакција е одговор...

Бронхијална астма и неможност да се издише воздухот од гради: природно...

БРОНХИЈАЛНАТА АСТМА е честа болест. Астмата не е проблем со вдишувањето, туку со издишувањето. Во текот на нападот на астма, стегањето на мускулите и бронхијалните...