Дома Тагови Божо Којовиќ

Таг: Божо Којовиќ

Го излекувал ракот, а сега е здрав како дрен, Божо открива...

Природните лекови секогаш треба да се комбинираат заедно со конвенционалната медицина, а некогаш делуваат дури и подобро од очекуваното. Покрај другото, потребна е позитивна...

Го излекувал ракот двапати, а сега е здрав како дрен, Божо...

Природните лекови секогаш треба да се комбинираат заедно со конвенционалната медицина, а некогаш делуваат дури и подобро од очекуваното. Покрај другото, потребна е позитивна...