Дома Тагови Болки во пета

Таг: Болки во пета

Лекови против болка во петата (Plantar Fasciitis)

Тоа е воспаление на плантарната фасција, која се протега долж стапалото. Се одликува со остра и ужасна болка во петата или во долниот дел на...