Дома Тагови болка во грб

Таг: болка во грб

Три чекори за брзо ослободување од болката во долниот дел од...

Д-р Роу открива кои три чекори е потребно да ги направите за многу брзо да се ocлободите од болkaта во долниот дел од грбот...

ЗДРАВ ГРБ-ЗДРАВ ЖИВОТ: бoлкaтa на овие места е предупредување кое го...

Проблемот не секогаш доаѓа од местото на б олка. Човечкото тело е направено така што сè во него е поврзано. Со оглед на тоа...

„Жените никако не смеат да мијат коса преку када“: Киропрактичар ги...

Сè повеќе луѓе се жалат на болки во вратот, а за нивната причина и како да се отстранат говори киропрактичарот Дејан Глушац. Вратниот дел...

МАСЛО И СОЛ: Ја влече бoлkaтa од грбот, после 7 дена...

Според некои статистички податоци 90% од луѓето некогаш се соочиле со б oлкa во грбот. Една третина од испитаниците на возраст од 15 до...

Тинктура од лук и нане – лекува ишијас, а се пие...

Ишијас е болест која главно ги погодува постарите лица. Самото име потекнува од ишијадичниот нерв кој го инервира горниот дел од ногата и кој...

Мешавина од сол и маслиново масло – третман за болки во...

Според некои статистички податоци 90% од луѓето некогаш се соочиле со болка во грбот. Една третина од испитаниците на возраст од 15 до 70...

4 минутна вежба за намалување на вратната грпка и исправање на...

Вратната грпка претставува чест деформитет на 'рбетот кој може да се развие и кај мажи и кај жени, но повеќето статистики докажуваат дека вратната...

ВКЛЕШТЕН НЕРВ: Излекувајте го ишијалниот нерв со овој 10-минутен метод

ВКЛЕШТЕН НЕРВ Каков било притисок на околното ткиво врз нервот ќе предизвика надразнување и ќе ја нарушува работата на нервите, со последици од болки до губење на...