Дома Тагови Благица Стамкова

Таг: Благица Стамкова

Me poди и ми подари живот, а пред 9 години ми...

Родителската љубов е безусловна и не познава граници. За ова, доказ е мајката на Илија, Благица Стамкова која пред девет години без размислување го...