Дома Тагови бенки со влакна

Таг: бенки со влакна

Дали е опасно да се скубат влакната од бенките – зошто...

Понекогаш се случува од бенката да излегуваат ситни црни влакненца, за многумина иритирачки и неестетски, а некои пак сметаат дека опасно да се чепкаат. Во...