Дома Тагови Белгиски син бик

Таг: Белгиски син бик

И после ќе се прашуваме зошто се разболуваме – погледнете што...

Повеќето луѓе не можат да ја препознаат генетски модифицираната храна, храната преполна со пестициди и отровни хемикалии, храната преполна со хормони, антибиотици, вештачки додатоци...