Дома Тагови алергија на полен

Таг: алергија на полен

Д-р Соња Петровска: Како да препознаете дека имате алергија на храна

Што е алергија? Алергија на храна е реакција на имунолошкиот систем што се случува веднаш по јадење одредена храна. Дури и мала количина на храна...

Родители: ако детето долго време кашла, направете алерголошки тестови

Со алерголошките тестови до сигурен одговор: На што е алергично вашето дете? Пролетта е едно од најубавите периоди во годината, но за одредена група на...

За сите што страдаат од поленска алергија и пролетна кивавица: ефикасен...

Се повеќе луѓе во последно време се соочуваат со алергиски проблеми. Еден од најчестите облици е алергискиот ринитис или поленска грозница која предизвикува постојатно течење...