Правилото 3×3 ми го промени бракот: Со маж ми сме посреќни од кога било, а кавгите ги снема

Родителството најчесто ја менува секоја врска, а времето што претходно сте го поминувале заедно со партнерот се претвора во континуирана низа одговорности. Ова е причината зошто настануваат чести кавги меѓу партнерите. Една мајка се нашла во таков маѓепсан круг и анонимно го сподели своето решение за тој проблем. Мајката рече дека еден ден нејзиниот сопруг … Continue reading Правилото 3×3 ми го промени бракот: Со маж ми сме посреќни од кога било, а кавгите ги снема