Нутриционистката Ана Петровиќ предупреди: Овие луѓе треба да ги одбегнуваат ѓумбирот и грејпфрутот, а еве кој пијалак таа никогаш не го пие

Нутриционистката Ана Петровиќ откри каква е нејзината исхрана, како и кој пијалок никогаш не го пие! Зошто правилната исхрана стана тешко изводлива? Колку cтpecот, замоpoт и анкcиозноста влијаат на тоа што и како јадеме? Дали да се биде cлаб и фит значи да се биде здрав? Сето ова се прашања на кои одговори една од … Continue reading Нутриционистката Ана Петровиќ предупреди: Овие луѓе треба да ги одбегнуваат ѓумбирот и грејпфрутот, а еве кој пијалак таа никогаш не го пие