Молитва за исцелување, добро здравје и деновите кога ви е најтешко – Божја милост

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко – Божја милост Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да оствари контакт со Бога. Секогаш молете се со покајно и смирено срце и чиста совест. Сè што е кажано во молитвата, треба да го разбирате со внимание, внимавајте на смислата … Continue reading Молитва за исцелување, добро здравје и деновите кога ви е најтешко – Божја милост