МИНИ ШТРУДЛИЧКИ СО ЈАБОЛКА: Евтини и посни колачи кои се топат во уста

Рецепт на Анкавел. Ова е еден префин колач кој се топи во уста, одличен за посните денови, но и секогаш кога ќе ви се пријадат вкусни мали залакчиња. Рецептот е едноставен и лесен, се приготвува од обични состојки кои веќе ги имате во кујна. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 200 мл масло, 100 … Continue reading МИНИ ШТРУДЛИЧКИ СО ЈАБОЛКА: Евтини и посни колачи кои се топат во уста