Лек за запек (опстипација): Во чаша млеко ставете малку јаболкова киселина: Ниедно апче нема побрзо и подобро да ви помогне

Секој од нас понекогаш има запек. Тоа не е причина за паника бидејќи зад појавата на запек најверојатно ретко стои некоја сериозна болест. Секако се работи за непријатно искуство кое е поврзано со квалитетот на живеење на оние кои се соочуваат често со овој проблем. Кога запекот преминува во хроничен проблем, тогаш може во потполност … Continue reading Лек за запек (опстипација): Во чаша млеко ставете малку јаболкова киселина: Ниедно апче нема побрзо и подобро да ви помогне